Veibeskrivelser/overnatting


Informasjon om kursstedene

HEDMARK: Brugata 19, Brumunddal

Veibeskrivelser:

Kursstedet ligger sentralt i Brumunddal sentrum.

Det går tog til Brumunddal fra bl.a. Oslo og Trondheim. Det går også flytog fra Gardermoen.

De aller fleste GPS samt Google Maps viser dessverre feil veibeskrivelse/beliggenhet av oss. Når du tar av E6, kjører du mot Brumunddal. Ta så første avkjøring til høyre etter brua (i kryss før du kommer til et stort bygg med bl.a. Rema1000 og Politiet). Deretter fortsett rett frem i første kryss, forbi to bussholdeplasser på hver sin side og ta så til venstre i neste kryss. Etter dette tar du første til venstre og så første til høyre. Da ser du skiltene våre. Vi holder til ved siden av Brumunddal Dyreklinikk.

12106792_465199357013925_5428236801339454564_n

Overnattingsmuligheter:

Mjøsa ferie og fritidssenter:
Den beste muligheten, spesielt om dere overnatter flere sammen, er å overnatte på Mjøsa ferie og fritidssenter. Er dere fler enn en person, blir dette rimeligst.

De har leiligheter for 4-5 personer pluss hytter til 4 personer. 500-650 kr per natt.

Les mer og bestill på: http://mjosaferie.no/

NB: DETET ER LIKE VED DER JEG KJØRER FORBI FOR Å KOMME TIL SKOLENS LOKALER OG JEG KAN HENTE/KJØRE INNTIL 4 PERSONER HVER KURSDAG (med unntak om det er sykdom el noe spesielt). Taxi frem og tilbake er heller ikke dyrt, regner med max 200kr en vei, om dere trenger å komme dit etter tog el.l.

Hedemarken Hestesenter:
Tilbyr rom til leie, se mere på http://www.nysvea-hest.no/

Må ha egen transport

Scandic Hotell, Furnes:
Ligger 2 mil unna. Lws mer og bestill her: http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Hamar/Ringsaker/#.VOsMh2iG_z4

Må ha egen transport

Kroene på Rudshøgda:
Som reisende er du hjertelig velkommen til Kroene på Rudshøgda, et naturlig førstevalg for veifarende på E6. Vi har en rikholdig meny til fornuftige priser og legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat samt yte høy service. Begge kroer har rask servering, bensinstasjon, motell og stort toalettanlegg med handicaptoalett. Vi har gangavstand til Prøysenstua og er nærmeste nabo til Prøysenhuset. Det er kort avstand til Skibladneranløp, Snilsberg familiepark og OL-anleggene. Kroene har 24 velutstyrte rom, alle med dusj, toalett, telefon og TV.

Link hvor du kan bestille rom: http://www.eurostop.no/vare-veikroer/kroene-pa-rudshøgda/

Må ha egen transport

Vikingeskipet Motell:
Har ganske rimelig overnatting.Veibeskrivelse ligger på motellets nettsider under: «veibeskrivelser».
E-post: post@vikingeskipet-motell.no
Telefon: 62 52 60 60

Les mer, eller bestill rom, her! .

Må ha egen transport

BERGEN: EPONA RIDEKLUBB
Kontaktperson: Elisabeth Strømmen tlf. 932 08 832
Epona Rideklubb ble stiftet høsten 2003 og er en rideklubb for alle. Rideklubben holder til på Unneland, omtrent 15 minutter med bil fra Nesttun.

Veibeskrivelse:
Unnaland ligger i Arna, like utenfor Fana bydel, ca. 15 min kjøretur fra Nasttun. For å komme til Unneland er det letteste å kjøre til Midtun og innover mot Arna. Når du har kjørt et lite stykke forbi Grimesvingene står det et skilt med «Unneland» til høyre. Så er det bare å følge veien innover et par minutter til du ser stallen på høyre side av veien. Du finner et kart hvis du klikker på linken under til hjemmesiden deres!

Mulighetene beskrives godt på Eponas hjemmesider: www.epona-rideklubb.no

STAVANGER: LODE RIDE- OG TERAPISENTER
Kontaktperson: Siri Lode tlf. 926 04 440
Lode ride- og terapisenter er plassert mellom riksvei 44 og Nærbø sentrum. Her er det til vanlig rundt 45 hester, og en rekke andre dyr som hunder, katter, kaniner og griser. Vi driver rideskole i tillegg til utleie av stallplass. På senteret har vi både ridehall, utebane og rundpadock, som kan benyttes av alle som leier stallplass eller er på ridetime.

Veibeskrivelse:
Lode ride- og terapisenter er plassert mellom riksvei 44 og Nærbø sentrum. Du finner et kart hvis du klikker på linken under til hjemmesiden deres!

Mulighetene beskrives godt på Lodes hjemmesider: www.loderidesenter.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *