Urter


Kurs i urter: hest – hund – menneske

 

DETTE KURS ER AVVLIKET

Dette kurset er åpent for alle med interesse for urter, enten du har lyst til å lære litt om urter og hvordan du kan lage preparater til hjemmebruk, eller for deg som er terapeut og vil spe på repertoaret ditt litt med de aller vanligste urtene. Kurset legger størst vekt på norske urter, og tar for seg grundig 20 av de vanligste urtene og hvordan du selv kan lage kremer, salver, tinkturer og omslag. Kurset tar og for seg hvordan du best kan tørke dem og sanke dem.

Vi kommer til å avholde kurset i et spesialdesignet lokale hvor det til daglig foregår urteproduksjon og hvor omkringliggende områder har natur med mange av urtene vi skal gå igjennom på kurset. Vi vil da sanke urter selv, og lage egne teer, tinkturer og kremer m.m. Kursprisen inkluderer råvarer og emballasje til 1 produkt. Dersom du ønsker å lage flere, kan du kjøpe preparater til dette på kursplassen.

Kurset tar for seg hvordan du kan lage preparater som kan brukes på sår, eksem, kløe, insektsmidler etc. Som terapeut kan du etter kurset klare å lage noen enkle praparater du kan selge til kunder selv, enten det er dyr eller mennesker.

Lærer: Hanne Hauger, akupunktør og urteguru.

Sted: Nedre Vik Gård, Rudshøgda, ca en mil nord for skolen. Veibeskrivelse sendes til de påmeldte.

Pris: 4100,- kr, hvorav 1100 kr er bindende påmeldingsavgift.

Forkunnskaper: Ingen.

Litteratur: inngår i prisen. Det samme gjør kaffe/te og ett urteprodukt!

Maks antall deltakere: 30

Antall dager: 2,5

Tid: Fredag: kl. 17-21, lørdag og søndag: kl.09.00-15.30 hver dag.

Maks antall deltakere: 12

Kursbevis deles ut til alle som ikke har mer enn 10% fravær.

2 thoughts on “Urter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *