Treningslære hest nettkurs


Treningslære – nettstudie

Generell treningslære.
Fagperson: Jon Anders Næsset/Morten Antonsen/Line Østerhagen
Pris: kr 990,-
Kurset tilsvarer 5 timers undervisning.

Kurset inneholder informasjon om treningslære, bl a litt om pulsmåling,makspuls, hvilepuls,hestens muskler, energiomsetning under trening, litt om forskjellige treningsmetoder (ikke rettet mot noen bestemt gren, men veldig aktuelt for løpshest), litt om blodprøver og blodprøveresultater relatert til trening. Det aller mest grunnleggende innen treningslære!

Tilsvarer 5 timers undervisning og oppgaveløsning. Nettstudiet er lagt opp med moduler, hvor hver modul har tilhørende oppgaver. Oppgavene løses og man får direkte resultat i prosent. Når hele studiet er gjennomført (vises på siden), ansees kurset for å være gjennomført og du vil få kursbevis fra skolen når du gir beskjed om at det er gjennomført.

Et kjempebra kurs for alle som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, de som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet.

Med en gang du har meldt deg på kurset, vil du motta en mail du må bekrefte på bestilt kurs. Innen kort tid vil du da motta tilgang på nettportalen samt en faktura som skal betales innen 10 dager.

Du får tilgang til studiet ubegrenset. Inne i studiet blir det mulig å skrive ut kompendieversjonen av kurset slik at du har fagmaterialet tilgjengelig også etter kurs.

Meld deg på via linken under:

Treningslære hest


 

2 thoughts on “Treningslære hest nettkurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *