Termografi


Termografi!

Termografi er en forholdsvis ny og spennende metode her i Norge når det gjelder hest/hund, selv om den har vært i bruk i medisinsk undersøkelse i mange år i utlandet.

Termografi er bruk av et varmesøkende kamera for å avdekke hvor et problem sitter. Man kan også i tillegg til å lokalisere økt eller nedsatt sirkulasjon, bruke kamera mht. utstyrstilpasning og avdekke problemer med utstyr. Les mer om denne spennenende undersøkelsesmetoden via linken under. Kurset er åpent for alle med en eller annen terapeutisk bakgrunn innen hest eller hund, veterinærer, dyrepleiere eller for de med kurs i anatomi og fysiologi. Kurset i anatomi og fysiologi vil være tilgjengelig som nettstudie fra aug-2012 og du kan lese mer om kurset i anatomi/fysiologi HER.

Vi gjennomgår teknisk bruk av kameraet, fotografering, kriterier for hvordan vi får gode bilder, forberedelser som er viktig innen fotografering. Hva termografi er og hva det kan brukes til. Vi gjennomgår og et dataprogram som brukes for å tolke bildene vi har tatt, og hvordan vi ved hjelp av dette kan skrive ut en termografi-rapport med kommentarer. Vi har en gunstig avtale mht. leie av kamera for elever på våre termografi-kurs. Ta gjerne kontakt for å bli formidlet til et bra firma som selger kamera til denne bruken. Man kan ikke bruke hvilket som helst kamera til medisinsk termografi. Mange tilbyr per i dag termografi utført på feil prinsipper og med dårlig utstyr. Vi er meget opptatt av at våre elever skal lære dette på en profesjonell måte.

Lære: Line T. Østerhagen

Pris: kr. 7280,- hvorav kr 1500,- er bindende påmeldingsavgift. Hele påmeldingen er bindende 3 uker før kursstart.

Forkunnskaper: terapeututdannelse på hest eller hund, veterinær, dyrepleier eller kurs i anatomi og fysiologi(hest)

Litteratur: inngår i kurspris.

Maks antall deltakere: 6

Dato tilstedeværende kurs kommer.

Antall dager: Kurset går over 5 dager.
2 nettkurs teori
3 dager tilstedeværende fra kl. 09.00 – ca.15.30  .
Inklusive i prisen er kaffe/te og frukt.

Kursbevis deles ut til alle som ikke har mer enn 10% fravær og som etter endt kurs gjennomfører minst en full termografi

Sted: Brugata 19 Brumunddal

Påmelding: mette@nht.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *