Massasje til hjemmebruk


Kurs i massasje av mennesker

Kurset er for alle som ønsker å lære seg en enkel, full kroppsmassasje på mennesker.

Dette er kurset ethvert menneske, men kanskje spesielt hestemassør eller annen terapeut bare MÅ ha. Det å være terapeut er en krevende jobb, og ikke bare er det viktig å erfare behandling på egen kropp om man vil bli dyktig, men det er viktig å motta behandling for å holde egen kropp i orden. Ofte vil man kunne identifisere seg med hestens problemer og mottakelighet hvis man har erfart liknende på egen kropp. Nå har du sjansen til både å prøve og å kjenne teknikkene på deg selv! Kurset er ment til husbruk, men om du er hestemassør i bunn så vil du fint kunne gi en god kroppsmassasje på friske mennesker etter dette kurset. Hva med å tilby massasje både til hest og eier ? Du vil etter kurset, være i stand til å utføre en full kroppsmassasje, med spesielt vekt på rygg- og nakke på friske mennesker.

Som om ikke dette er nok, så inneholder kurset i tillegg enkel innføring i meditasjon og avslapningsteknikker samt en innføring i eteriske oljer og hvordan du enkelt kan blande dine egne oljer.

Hver deltaker får blande med seg 1 flaske olje hver inkl. i kursprisen. (Flere selvblandede oljer kan kjøpes meget rimelig).

All mat er inkludert i kursprisen. Masse deilige måltider, luksus og velvære! Du fortjener det!

Lærer: Line T. Østerhagen

Pris: kr. 4680,- (prisen inkluderer litteratur, mat og drikke og kurs samt en eterisk olje) hvorav kr 1000,- er bindende påmeldingsavgift.

Forkunnskaper: ingen

Litteratur: inngår i prisen

Maks antall deltakere: 10

Antall dager: 3. Vi begynner 17.00 fredag ettermiddag, og holder på til kl.22.00. Lørdag holder vi på fra kl 09.00, og har sosial samkomst og meditasjon på kveldstid. Søndag holder vi på fra 09.00-15.30.

Diplom for gjennomført kurs deles ut ved kursavslutning for de som ikke har for stort fravær. (Maks 10 %)

Sted: Brugata 19 Brumunddal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *