Laser tilstedeværende kurs


Kurs i bruk av laser på hest – tilstedeværende

Laserkurset vil ta for seg laserteori, men legge mest vekt på praktisk bruk av laser og laserteknikker ved forskjellige plager/skader/lidelser hest. Vi ser også litt på nyere forskning rundt laserterapi. Kurset kan tas både for deg som vil lære mer om laser, men vil og være til stor nytte for deg som har tatt laserkurs på nett eller som har jobbet med laser en stund og vil utvikle deg videre.

Forkunnskaper: deltaker bør være hestevant og over 18 år. I tillegg bør du ha jobbet med laser en stund, eller ha en form dor utdanning innen anatomi/fysiologi på hest.

Maks antall deltakere per lærer 20

Kursgodkjenning for gjennomført kurs gis når utdanningen avsluttes for de som ikke har for stort fravær. (Maks 10 %)

Pris: 3200,- kr hvorav 500 kr er bindende påmeldingsavgift. Ved avmelding med mindre enn 3 uker igjen til kurs er hele avgiften bindende.

Sted: Brugata 19 Brumunddal

Dato: 25-26 JANUAR 2018

Tider: 09.00-17.00

Lærer: Line T. Østerhagen

Påmelding: line@nht.no

DET TAS FORBEHOLD OM ENDRINGER

NB: Er du interessert i laser? Vi kan ordne avtale om kjøp av laser for deg! Vi anbefaler, om du først skal behandle med laser at du tar begge kursene, da det vil gi deg enda mer lønnsomhet med laseren, som jo er en investering. Vi bruker det beste av laserutstyr og har du laser fra før så må du gjerne ta med denne på kurs. Ønsker du å bli satt i kontakt med de vi mener leverer de beste laserne så ta kontakt med oss og vi vil formidle videre. Laseren kan, om du har lært å bruke den på hest/hund og kunne brukes på katt, gris, ku, sau og flere andre dyr!

2 thoughts on “Laser tilstedeværende kurs

 • Karianne Aune

  on

  Hei!
  Ønsker mer info om dette kurset

  • Hei hei Karianne
   Hvis du er interessert i å registrere deg i kurset kontakt mette@nht.no – eller send detaljer om den informasjonen du trenger til dette e-post adresse :) Kurset er 25.-26.januar 2018 og prisen er 3.200 kr. hvorav 500 kr. er bindende påmelding.
   Forkunnskaper: deltaker bør være hestevant og over 18 år. I tillegg bør du ha jobbet med laser en stund, eller ha en form dor utdanning innen anatomi/fysiologi på hest. Mvh NHT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *