Laser tilstedeværende kurs hund


Kurs i bruk av laser på hund – tilstedeværende

IMG_3606
Laserkurset vil ta for seg laserteori, men legger mest vekt på praktisk bruk av laser og laserteknikker ved forskjellige plager/skader/lidelser hund. Vi ser også litt på nyere forskning rundt laserterapi. Kurset kan tas både for deg som vil lære mer om laser, men vil og være til stor nytte for deg som har tatt laserkurs på nett eller som har jobbet med laser en stund og vil utvikle deg videre.

Forkunnskaper: deltaker bør være hundevant og over 18 år. I tillegg bør du ha jobbet med laser en stund, eller ha en form for utdanning innen anatomi/fysiologi på hund.

Maks antall deltakere per lærer 20

Kursgodkjenning for gjennomført kurs gis når utdanningen avsluttes for de som ikke har for stort fravær. (Maks 10 %)

Pris: 3200,- kr hvorav 500 kr er bindende påmeldingsavgift. Avgift bindende ved avmelding med mindre enn 3 uker igjen til kurs.

Sted: Brugata 19 Brumunddal

Dato: 25. – 26. januar 2018

Klokken: 09.00 – 17.00

Lærer: Line T. Østerhagen

Ved alle spørsmål, ta kontakt med:
Line T. Østerhagen
Epost: line@nht.no
Mobil: 90290350

DET TAS FORBEHOLD OM ENDRINGER

NB: Er du interessert i laser? Vi kan ordne avtale om kjøp av laser for deg! Vi anbefaler, om du først skal behandle med laser at du tar begge kursene, da det vil gi deg enda mer lønnsomhet med laseren, som jo er en investering. Vi bruker det beste av laserutstyr og har du laser fra før så må du gjerne ta med denne på kurs. Ønsker du å bli satt i kontakt med de vi mener leverer de beste laserne så ta kontakt med oss og vi vil formidle videre. Laseren kan, om du har lært å bruke den på hest/hund og kunne brukes på katt, gris, ku, sau og flere andre dyr!
IMG_2736

4 thoughts on “Laser tilstedeværende kurs hund

 • Pia Anonsen

  on

  Hei.
  Jeg har laser fra Optilaser og har tatt nettkurs hos dere. Kunne likevel tenkt meg dette tilstedeværende kurset. Jeg kan ikke den oppsatte datoen og lurer derfor på om du kjører flere slike kurs? Vil gjerne få beskjed neste gang, eller hvis dette kurset skulle bli flyttet.

  • Hei Pia,
   Laserkurs blir kjørt hvert år på samme tid.
   Jeg går ut fra at du har en utdanning innen anatomi og fysiologi, som forlanges før kurset?
   Send meg en mail på mette@nht.no, så skal jeg sette deg opp på lista for neste år.
   Hilsen fra Mette

 • Beate Letrud

  on

  Hei- jeg lurer på datoene for neste laserkurs, i 2018. Ønsker å delta på dette kurset om mulig. Er utdannet dyrepleier fra veterinærhøyskolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *