Laser nettkurs hund


Kurser i bruk av laser på hest – hund eller hest OG hund nettstudie

Laserkurs hest:
Laserkurset hos oss er tilpasset deg som allerede er massør eller annen terapeut på hest og som kan hestens anatomi og fysiologi godt. Dersom du ikke er terapeut, kan du ta et forkurs i anatomi og fysiologi som gir deg tilgang på laserkurs ved godkjent eksamen.

I og med at elevene som tar kurset har så godt grunnlag fra før, går det lett å lære om laser, hva laser er, hvilke lidelser man kan bruke det på, indikasjoner og kontraindikasjoner, doseringslære, lære om frekvenser og energimengder. Behandlingsteknikker og praktisk videodemo av laser. Du får også arbeidsoppgaver å jobbe med, samt tilgang på fagchat med lærer en time per uke. Kurset er åpent i 6 mnd.

Les mer om laser HER!

Lærer: Line T. Østerhagen

Priser:
Laserkurs hest: total pris 3600,-.

Laserkurs hund: total pris 3600,-.

Laserkurs hest OG hund: total pris 4600,-.

Heste- og hundekursene har lik grunnleggende info om bruk av laser, men infoen om forskjellige doser, sykdommer og plager du kan bruke laser på er forskjellige og tilpasset det enkelte dyr.

Diplom for gjennomført kurs deles ut til alle som fullfører kurset. Du har tilgang til faglærer underveis.

Påmelding for KUN  hund via denne link:Laserkurs HUND

 

For Laserkurs hest og hund, bruk link under:

Laserkurs hest OG hund

 

4 thoughts on “Laser nettkurs hund

 • Tonje

  on

  Hva er «forkurs i anatomi og fysiologi»? Når er dette? Pris? Takk for svar :)
  Hilsen Tonje

  • Hei dette er et nettkurs i anatomi/fysiologi enten på hest eller hund. Nettkurset kan tas akkurat når du måtte ønske. Du kan lese om det under kurser på hest eller hund :-)

 • Hej! Fundering kring laserkursen för hund: är innehållet upplagd specifikt efter en viss typ av laser eller en generell som går att applicera på vilken typ av laser som helst?

  • Det er lagt opp til å kunne brukes ved alle typer laser mht dose – men går igjennom spesialisering i frekvenser også, men det kan ikke alle lasere gjøre :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *