Kontakt


Slik får du tak i oss!

Adresse:
Nordisk Heste- og Hundeterapiskole AS
Line Terese Østerhagen
Brugata 17
2380 Brumunddal

Kontonummer:
1503 63 52954

Telefonnummer:
902 903 50

E-post: line@nht.no

Facebook side: https://www.facebook.com/NordiskHesteOgHundeterapiskole/

Organisasjonsnummer:
915 680 879

TELEFONTID:
Vi har ofte kurs på dagtid fra 09.00-16.00, derfor kan det hende at du må kontakte oss på ettermiddag. Hvis du ikke får tak i oss, legg igjen beskjed med nummer og navn på tlf svarer eller send oss en sms/mail med tilsvarende info og vi vil kontakte deg så snart vi kan. Vi betjener ikke telefonen på ferie/fridager, helger eller etter 20.00 på kveldene. Det kan ta 4-5 virkedager før vi svarer i travle perioder. Er det hast, svarer vi raskt. Send en sms med hva det gjelder og vi vil prioritere deg.

4 thoughts on “Kontakt

 • Monica sandberg

  on

  Hei
  Jeg prøver å komme inn på kurs oversikter på deres side , men klarer ikke å komme igjennom på spesifisere side.
  Mvh Monica

  • Hei, du må først velge kurs/utdanning, så dyr, så utdanning eller kurs og så hvilket kurs du vil se på. Om du velger for eks kun hest og utdanning, så er det ikke linket til noe fordi du må velge linkene «helt ut» for å komme frem. Nettdesigneren våres skal prøve finne en løsning så ikke folk misforstår dette. Si ifra om du ike forstår, så kan jeg sende deg kursbeskrivelsen :-)

 • Pia Anonsen

  on

  Hei.

  Tusen takk for oppfriskning av laserkunnskap og tilførsel av ny kunnskap . i den direkte sendte videon i går, 16.01.17. Alltid gøy å lytte til sånne kunnskapsrike mennesker som Line.
  Jeg ønsker å motta det tilbudet dere har nå på 50 % på kurs. Lurer også på når hundemassasje utd begynner i 2017. Er det 50 % på denne også?

  Mvh Pia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *