Hundeterapeut


Hundeterapeut

 

12 thoughts on “Hundeterapeut

 • Synnøve Søvik

  on

  Hei :)
  Jeg er meget intressert i kurset hundeterapaut.
  Har lest infoen som står her,men vil gjerne vite litt mere ang hvor mange helger man må treffest og evnt flere datoer. Jeg jobber turnus og har arbeidshelger hver 3 helg,så hvis jeg melder meg på gjør det enklere å planlegge :)
  Trengs det noe forkunnskper bortsett fra å være interessert i hund?
  Har forsten hund selv,og er det mulig å ta den med?
  Har dere nnen info som jeg ikke kommer på å spørre om her så vil jeg gjerne få det.

  Kan også ringe meg : 99390420 (helst på ettermiddag evnt førstkommende fredag,har da fri)

  • Hei, vi har ikke flere datoer klare enda, disse legges ut i sommerferien, men garantert 6 mnd før kursene skal gå :-) Man trenger ingen forkunnskaper bortsett fra over 18 og hundevant :-) Deltakerne bør helst ha med hund, og hunden må fungere fint sammen med andre hunder :-) Vi har bur her på skolen til utlån også.
   Jeg ringer deg i tillegg :-)
   Line

 • Helene Brandal

  on

  Hei,

  Jeg har veldig lyst å gå denne utdanningen på 3 år. Men får ikke begynt dette året da jeg går hundeinstruktørutdannelsen. Jeg lurer på når begynner oppstart for 2018 og eventuelt når må man melde seg på for oppstart det året?

  • Hei Helene, dette studiet starter med nettkuts i juli hvert år, og oppmøte fra august :-) Følg med her på siden eller på FB siden vår, så dukker det opp info så fort datoer foreligger :-)

 • Hei! Jeg er veldig interessert i denne utdanningen over 3 år som hundeterapaut, men lurer litt på hvor mange studiepoeng det er å hente i forhold til lån fra lånekassa?

  • Hei Anne, vi er en privatskole uten støtte fra lånekassen. Studiet gir derfor ikke studiepoeng, men tilsvarer 120 studiepoeng i omfang. Når det gjelder lån, så har vi en rentefri nedbetalingsordning som gjør at du kan få delt opp betalingen i inntil 5 år, nesten gunstigere enn å låne – samtidig som du etter første halvår kan ta betalt for praksisbehandlinger, noe som gjør at du i prinsippet kan dekke inn studieavgiften med inntekt fra praksisbehandlingene :-)

 • cathrine lilleeng

  on

  hei hei! jeg er veldig interresert i hundeterapaut utdanningen på 3 år! også lurer jeg på om det koster 134700 for 1 år eller om det er for alle 3 årene? :)

 • Elise

  on

  Hei, hvilke jobb muligheter er det med denne 3års utdanningen ? Hvor kan man jobbe? :-)

  • Hei noen får jobb enten på veterinærklinikk eller rehabklinikk for hund, mens andre starter egen klinikk :-) Flere og flere klinikker etterspør personell som kan behandle og rehabilitere hund, spesielt rehabilitere :-)

 • Ingeborg

  on

  Hvilken utdanning må jeg ha ifra før?

  • Hei – for å ta hundeterapeut kreves ikke utdanning fra før annet enn genuin interesse og at du er over 18 år og hundevandt. Du må forøvrig starte utdanningen med hunuemassør :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *