Førstehjelp nettkurs


Avansert førstehjelpskurs for hest

Vil du kunne hjelpe hesten din når skaden eller ulykken er ute? Dette kurset hjelper deg på en enkel og forståelig måte å få oversikt over de viktigste tiltakene du som hesteeier kan gjøre innen veterinær ankommer. Det å gi riktig hjelp de første minuttene etter skade kan avgjøre skadeomfanget betraktelig. De aller fleste hesteeiere vet for lite om førstehjelp og etteroppfølging av skader. Vi har lagt spesielt mye vekt på skader i bevegelsesapparatet, noe som hesteeiere ofte kommer borti. Kurset er laget i samarbeid med veterinær.

Dette inneholder kurset:

* Du lærer hvordan du skal bedømme hestens generelle helsetilstand.

* Beskrivelse av en rekke skade- og ulykkestilstander (bl.a. sårskader, sene/ligamentskader, kolikk, lymfangitt, øyeskader, forfangenhet, krysslammelse, sjokk, brudd, fødsel m.m.

* Forebygging av skade og sykdom, samt se tegn på sykdom tidlig er viktig for å hindre omfanget av det. Dette blir det lagt vekt på i innholdet på kurset.

* Det blir og drøftet forhold og retningslinjer med hensyn til vaksiner, ormekurer og lignende.

* Førstehjelpspreparater og utstyr

* Bandasjeringsteknikker

Alt det praktiske med demonstrasjon av hvordan du kan ta puls, sjekke allmenntilstand etc. vil være tilgjengelig på undervisningsvideoer, det samme gjelder demonstrasjon av bandasjering av forskjellige typer ledd og skader.

Du får tilgang til studiet i 6 mnd. Inne i studiet blir det mulig å skrive ut kompendieversjonen av kurset slik at du har fagmaterialet tilgjengelig også etter kurs.

Pris: kr. 990,-

Forkunnskaper: ingen.

Litteratur: inngår i prisen.

Kursbevis deles ut til alle som har vært igjennom hele kurset.

Påmelding ved å bruke knappen under:Ja, jeg vil melde meg på kurset!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *