Disseksjonskurs hest


DISSEKSJONSKURS PÅ HEST  MED FOKUS PÅ MUSKLERS BELIGGENHET, FUNKSJON, UTSPRING OG FESTE!

EN UNIK SJANSE DU IKKE VIL GÅ GLIPP AV!!!

Hver høst kommer en av de fremste anatomer i verden til Hedmarken og vi skal avholde disseksjonskurs med gjennomgang av ALLE muskler som lar seg dissekere, med utspring/feste og funksjon. Vi kanogså dissekere selv. Dette er et kurs som egner seg for veterinærer og andre fagfolk, garantert mer detaljert enn du får det andre steder. Det er KUN 12 plasser! Ved stor pågang vurderer vi å avholde 2 kurs.

Kurset vil foregå på engelsk og holdes av den dyktige anatomen Örs Petnehazy DVM, som underviser ved veterinærhøyskolen i Ungarn og har spesialkompetanse innen hest og hund. Han har deltatt som skribent i flere bøker og forfattet mange anerkjente artikler innen veterinærmedisin.

Denne dagen går anatomen igjennom alle muskler lag for lag med utspring, feste, funksjon og ev klinisk betydning. Vi vil og ha fokus på bena leddene, ligamenter og ryggradens muskler. Det vises og arterier, vener og nerver. Vi går igjennom alle muskellag som er tilgjengelig.

Tid: 9-17

Lærer: Örs Petnehazy DVM

Pris: kr 4900.-

Påmeldingen er bindende.

Kaffe/te og lunch inngår i kursprisen.

Sted: Brumunddal

Dato: kommer

Påmelding: mette@nht.no

4 thoughts on “Disseksjonskurs hest

 • Jennie Haraldson

  on

  Hej! Jag och min kollega vill gärna gå denna kursen, vet du vilken datum det blir?! Hälsningar Jennie 😀

  • Hei dette kurset kommer i juni eller august 2016. I år ble det desverre ikke noe av pga praktiske årsaker. Vi har nå funnet løsning på dette og det blir arrangert til neste år :-) Dere kan imidlertid melde dere på.

 • Hej,
  jag undrar om det blir en dissikeringskurs i sommar?
  Vi är två stycken som vill anmäla oss om det finns platser kvar.
  Hur går man tillväga?
  Mvh Carina

  • Ja det håper vi virkelig å få til! Det er veldig mange som har etterlyst dette kurset :-) Vi kommer til å annonsere det her pluss på vår FB side. Dere kan også sende oss en mail, så blir dere kontaktet når kurset er satt opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *