Aromaterapi nettkurs


Aromaterapi for hest (og hund) – mye mer enn bare velvære!

Aromaoljer er i utgangspunktet ikke spa og velvære, men sterkt konsentrerte urter med mange bruksområder! Kunnskapen om aromaterapi på dyr er liten i Norden, og vi er glade for å kunne gi deg tilbud om unik kunnskap om dette på et av våre kurs. Aromaterapi er ikke bare velvære, det kan brukes på en rekke lidelser og plager. Aromaterapi er bruken av meget konsentrerte planter/plantedeler og kan ha kraftig innvirkning på en rekke plager som smerter, eksem, mugg, insekter, kløe, humør/adferd, følelser, indre organer m.m.

Velvære er like viktig for en hest eller hund som skal trives og prestere. Ikke bare det, men aromaoljer kan ha en positiv effekt på en rekke plager – også hos dyr. På dette kurset får du en innføring i aromaterapi på hest og hund, de vanligste måtene å bruke oljer på. Du får også lære om de vanligste oljene.

Du får lære velværemassasje samt andre teknikker man kan bruke aromaterapi til på hest og hund, samt litt om hvordan du selv kan blande trygge oljeblandinger. For deg som allerede er terapeut, er dette et flott tilskudd til næringen din hvor du kan lage egne blandinger og selge til kundene dine, og som hesteeier kan du selv lage innsektsmidler etc.

Dette er kurset alle hesteterapeuter, hesteeiere og alle som er tilknyttet rehab-sentre eller hestepensjonater bare MÅ ha!

I tillegg til å få tilgang til kurset vil du bli knyttet opp mot skolens læreplattform, hvor du kan laste ned kurskompendiet og lese direkte i dette i tillegg til nettkurset, samt ha tilgang på kontaktlærer i tiden etter kurs slik at du kan stille spørsmål som dukker opp. Du kan og delta i chat med andre kursdeltakere.

Les mer om vår læreplattform HER

Pris: kr. 990,-

Forkunnskaper: Ingen.

Litteratur: Inngår i kurspris.

Kursbevis for gjennomført kurs oppnås når alle artikler og undervisningsvideoer er gjennomgått . Du må selv gi beskjed til skolen når kurset er gjennomført.

Kurset er åpent:  1 års tilgang

Vennligs benytt linken under ved påmelding:

Meld meg på aromaterapi for dyr her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *