Anatomi/fysiologi hund nettkurs


Kurs i anatomi og fysiologi – kun nettstudie

Endelig et kurs for deg som vil ha grunnleggende kunnskap innen anatomi og fysiologi på hund. Dette er et forkurs til enkelta av våre studier, men er også ment for deg som ikke nødvendigvis har ambisjoner om å jobbe som terapeut, men vil vite mer om hvordan hundens kropp er bygd opp og fungerer.

Kurset er egnet for alle hundeeiere som vil ha dypere innsikt i sammenhengen mellom kroppens oppbygning og funksjon og hvordan dette påvirker trening, adferd, prestasjon etc.

Kurset er obligatorisk som forkurs for de som ikke er terapeut på hest/veterinær/dyrepleier og som ønsker å ta kurs i laser eller termografi, rehabilitering og akupressur.

Kurset egner seg også meget godt som et komplement for hundetrenere, trenere i forskjellige grener, ansatte ved hundepensjonater og lignende.

Kurset tar for seg muskler/muskellære, skjelettlære, leddlære, bevegelseslære, sirkulasjonssystemet, nervesystemet, enkel treningslære relatert til muskler, rehabiliterende treningsformer, hvordan observere på hunden når det er et avvik etc.

Kurset er omfattende og tilsvarer 5 dagers undervisning pluss mange timers oppgaveløsning og det er ment at man også må lese og lære ved siden av. For deg som vil bruke kurset som en inngangsbilett til kurser hvor dette studiet er påkrevd, vil du måtte ta eksamen i stoffet på skolen forut for annet kurs du skal gå. Du vil da få en skriftlig prøve som må bestås med minst 63%. Dette kurset er påkrevd om du ikke har annen relevant utdanning før termografi, laser og rehabiliteringsterapeutkursene.

Kurset inneholder artikler, illustrasjoner, arbeidsoppgaver, kompendie og undervisningsfilmer.

Lærer: Line T. Østerhagen

Pris: kr. 5720,-.

Forkunnskaper: ingen

Litteratur: inngår i kursprisen

Deltagerbevis deles ut til alle som har vært igjennom alle tema i nettmodulen. Du har tilgang på faglærer underveis.  Skriftlig eksamen må bestås hvis du ønsker kursbevis og / eller skal bruke kurset som forstudie for videre kurser. Eksamen må tas på skolen og koster 600 kr å avlegge.

Oppstart: du kan begynne når du vil

Kurset er åpent:  1 års tilgang

Påmelding under

Påmelding anatomi/fysiologi hund nettkurs

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *